solicitare interogatoriu. probe noi
buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu o informatie. am fost chemat in judecata pentru pretentii, am depus intampinare in termen, am solicitat proba cu martori. la primul termen, nu s-a judecat fondul, ci s-a declinat competenta catre alta judecatorie. acum am primit un nou termen, la noua judecatorie.
intrebarea mea este daca mai pot solicita acum interogatoriul reclamantului si mai pot depune probe noi, pe care nu le+am inclus in intampinare. mentionez ca intre timp am intra in posesia unor informatii pe care nu le detineam la depunerea intampinării.
Trebuie sa cereri iar incuviintarea lor in temeiul art. 245 alin.2 Cod procedura civila. Acuma, onest vorbind, este doar o posibilitate sa vi le incuviinteze, daca le si incuviinteaza ramane de vazut. Apelati la un avocat.
Sansele sunt mici puteti sa solicitati sa nu spuneti ca nu ati incercat.Oricum interogatoriu avea o utilitate acum 100 de ani cand oamenii erau mai ,,simplii "si in urma unor intrebari mestesugite raspundeau spontan.Acum e doar o formalitate trebuie sa fie mai slabuta de inger partea adversa ca sa fie,, pacalita"Concentrati va pe probele deja solicitate..