avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... solicitare interogatoriu. probe noi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

solicitare interogatoriu. probe noi

solicitare interogatoriu. probe noi
buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu o informatie. am fost chemat in judecata pentru pretentii, am depus intampinare in termen, am solicitat proba cu martori. la primul termen, nu s-a judecat fondul, ci s-a declinat competenta catre alta judecatorie. acum am primit un nou termen, la noua judecatorie.
intrebarea mea este daca mai pot solicita acum interogatoriul reclamantului si mai pot depune probe noi, pe care nu le+am inclus in intampinare. mentionez ca intre timp am intra in posesia unor informatii pe care nu le detineam la depunerea intampinării.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:22, 5 Ianuarie 2022
Bună ziua!

Trebuie sa cereri iar incuviintarea lor in temeiul art. 245 alin.2 Cod procedura civila. Acuma, onest vorbind, este doar o posibilitate sa vi le incuviinteze, daca le si incuviinteaza ramane de vazut. Apelati la un avocat.
Sansele sunt mici puteti sa solicitati sa nu spuneti ca nu ati incercat.Oricum interogatoriu avea o utilitate acum 100 de ani cand oamenii erau mai ,,simplii "si in urma unor intrebari mestesugite raspundeau spontan.Acum e doar o formalitate trebuie sa fie mai slabuta de inger partea adversa ca sa fie,, pacalita"Concentrati va pe probele deja solicitate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probele propuse de reclamant pot fi folosite si de parat? CristescuD CristescuD Reclamantul a propus o anumita proba, iar mie ca si parat imi foloseste in dovedirea unei stari de lucruri acea proba. Pot sa o atasez si eu la doar in ... (vezi toată discuția)
Decaderea din dreptul de a administra interogatoriul ContSters22096 ContSters22096 la primul termen de judecata dupa depunerea intampinarii, partile in litigiu propun probe pe care nu le-au propus prin cererea de chemare in judecata ... (vezi toată discuția)
Solicitare interogatoriu parat radu16 radu16 buna seara ,,,cum trebuie sa solicit instantei ,chemarea la interogatoriu ,pentru un parat ? inmanez judecatorului solicitarea scrisa pentru ... (vezi toată discuția)