avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale S.e considera nerezidential sau mixt?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

S.e considera nerezidential sau mixt?

O cladire parter+etaj, unde etajul e spatiu de locuit iar parterul unitate comercials, inscris in cartea funciara că spatiu cu alta destinatie, se considera nerezidential sau mixt? E necesar raport evaluare din 5 in 5 ani?.mentionez că pfa ul este impozitat cu norma de venit deci nu deduce utilitati le.
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit/taxe pe clădiri Spat Spat Am o casa in Resita (CS) compusa din subsol care e amenajat ca apartament locuit,parterul e amenajat pt spatiu comercial(birouri sau alte activitati) si etaj ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire rezidentiala nicolaeelena nicolaeelena In locuinta de domiciliu are sediul si un PFA pe numele unui membru al familiei. Acesta utilizeaza propriul dormitor pentru desfasurarea activitatii, fiind-i ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)