avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poate cere (la solicitarea contribuabilului) ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poate cere (la solicitarea contribuabilului) refacerea sau ...

Se poate cere (la solicitarea contribuabilului) refacerea sau reverificarea inspectiei fiscale, dupa solutionarea deciziei de solutionare a contestatiei impotriva deciziei de impunere, prin care s-a admis partial contestatia formulata, cu consecinta anularii partiale a Deciziei de impunere ? conform art. 129 din Codul de Procedura Fiscalaa avand in vedere ca la sfasitul deciziei de solutionare a contestatiei este precizat:
In temeiul art. 273, alin. (2) din Legea nr. 207 /2015 privind Codul de procedura fiscala, cu modificarile ulterioare, prezenta decizie de solutionare a contestatiei este definitiva in sistemul cailor administrative de atac, este obligatorie pentru organul fiscal emitent al actelor administrative fiscale contestate si poate fi atacata, la instanta judecatoreasca de contencios administrativ competenta 1n conditiile legii, in termen de 6 luni de la data comunicarii.
Ultima modificare: Luni, 10 Ianuarie 2022
ozicon, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie impunere larisarazvan larisarazvan Buna ziua Am primit o Decizie de impunere privind plata unor sume de bani de la Autoritatea vamala pe care am contestat-o conform art.205 cod Fiscal. La ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva unui act administrativ ( raport de inspectie ) sabinna sabinna In urma efectuarii unei inspectii fiscale, au fost emise urmatoarele acte: - Raport de inspectie fiscala - Decizie de impunere - Dispozitie de masuri Care ... (vezi toată discuția)
Tva- rambursare ContSters267790 ContSters267790 impotriva raportului de inspectie fiscala prin care, practic, se respinge cererea mea de rambursare am vreo cale de atac? urmez regulile de la contenciosul ... (vezi toată discuția)