avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Trebuie sa il declar spatiu nerezidential?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Trebuie sa il declar spatiu nerezidential?

Buna seara,
Detin un teren pe care l-am inchiriat unei firme care il foloseste ca loc de parcare.In extrasul cf el figureaza ca teren de constructii. Trebuie sa il declar spatiu nerezidential ?Nu se desfasora nici o activitate economica pe el.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri sediu social oviiul oviiul buna ziua, am un PFA sediul social pe adresa parintilor, contract de comodat, fara decontarea cheltuielilor, cod CAEN-6202-activitati consultanta ... (vezi toată discuția)
Declarare spatiu: rezidential sau nerezidential kalyana kalyana Buna seara Am urmatoarea situatie In anul 2015,am construit un spatiu pe persoana fizica,care ulterior a devenit in urma unui contract de comodat intre mine ... (vezi toată discuția)
Impozit cladiri cristinaelena23 cristinaelena23 Detin in proprietate un imobil P+1 din care : la parter prin autorizatie de construire , respectiv plan cadastral destinatia este de service auto , ... (vezi toată discuția)