avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... IMPORTNAT!!Bună ziua! Am o mare nelămurire cu ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

IMPORTNAT!!Bună ziua! Am o mare nelămurire cu privire la viitorul meu ...

Bună ziua! Am o mare nelămurire cu privire la viitorul meu și as avea nevoie de câteva păreri. După terminarea liceului doresc sa urmez Academia de Politie,însă vreau sa devin procuror. Pot profesa în acest domeniu dacă fac academia sau este obligatoriu sa termin dreptul? Care sunt pașii pe care ar trebui sa ii fac? Mulțumesc anticipat!
Bună seara.

În cadrul Academiei de Poliție, există și specializarea Drept, sens în care puteți deveni licențiat în Drept. Ulterior absolvirii examenului de licență, va trebui să vă înscrieți la Institutul Național al Magistraturii, pentru a putea deveni procuror.

Cu stimă,
Av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer din minister rzvbc rzvbc Buna ziua .E prima mea interventie pe acest site si o sa incerc sa fiu cat mai precis . Sunt student in primul an la Academia de Politie la specializarea ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror criminalist? bogdanbodea bogdanbodea Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad ... (vezi toată discuția)
Academia de politie si facultatea de drept Imanent Imanent - Este posibil sa faci Academia de Politie paralel cu Dreptul (la zi, nu la distanta)? - Daca termin Academiei de Politie, specializarea drept, pot ... (vezi toată discuția)