avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca in italia si pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca in italia si pensie

buna dimineata. va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi: tatal meu a lucrat in italia cu acte. are vechime si in romania si doresteca vechimea din Italia sa se adauge la vechimea din romania pentru a-si depunde actele pentru pensie. unde putem trimite pentru a primi o adeverinta cu vechimea din Italia?
va multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 17 Ianuarie 2022
ndrrl, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:51, 17 Ianuarie 2022
Initial ar trebui ca tatal dv sa solicite documente justificative la autoritatea statului italian ,respecctiv la serviciul teritorial de munca unde a prestat activitati
La INPS solicitati eliberarea formularelor E202, E 205 si E 207.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contact de munca in italia carare gianina carare gianina buna seara ma numesc gianina si muncesc de 2 ani in italia cu contact de munca de 4 ore in meseria de badanta , contactul este inregistrat la inps in ... (vezi toată discuția)
Referitor la anii de vechime din italia Nic ro Nic ro Am 45 de ani și 10 ani de muncă în Italia. Intenționez să mă întorc acasă. Am cont online INPS dar pentru siguranța ce hârtii trebuie sa cer de la ... (vezi toată discuția)
Pensie svabu svabu Un pensionar roman- cu pensie definitiva /varsta 62 /20 ani vechime/ in Romania - dobandeste recent cetatenie italiana. Intruneste si in Italia conditiile ... (vezi toată discuția)