CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			~ final discuție ~
 ialo	                   

Buna ziua! Vreau sa imi deschid un srl care sa se ocupe cu vanzare online a unor saltele de joaca pt copii, formate din spuma cu memorie+huse. Ambii furnizori ... (vezi toată discuția)
	                    ialo	                   

Buna ziua! Vreau sa imi deschid un srl care sa se ocupe cu vanzare online a unor saltele de joaca pt copii, formate din spuma cu memorie+huse. Ambii furnizori ... (vezi toată discuția)

Nita Emilia	                   

Ce conditii GDPR trebuie sa respecte websitul  unei societati de transport? trebuie partenerii care intra in baza de date sa isi dea un accept explicit tip ... (vezi toată discuția)
	                    Nita Emilia	                   

Ce conditii GDPR trebuie sa respecte websitul  unei societati de transport? trebuie partenerii care intra in baza de date sa isi dea un accept explicit tip ... (vezi toată discuția)

vintagesoul	                   

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti pentru ce forma legala ar trebui sa optez daca doresc sa desfasor urmatoarea activitate :
doresc sa achizitionez din ... (vezi toată discuția)
	                    vintagesoul	                   

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti pentru ce forma legala ar trebui sa optez daca doresc sa desfasor urmatoarea activitate :
doresc sa achizitionez din ... (vezi toată discuția)