avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am nevoie de autorizație de vânzare pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am nevoie de autorizație de vânzare pentru comercializarea produselor?

Buna ziua.
Intenționez sa îmi deschid un magazin de haine outlet, aprovizionarea cu marfa o voi face de la diferite depozite en gros din România. Întrebarea mea este, in aceasta situația mai am nevoie de autorizație de vânzare pentru comercializarea produselor?
Va mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:13, 19 Ianuarie 2022
Buna ziua
Aveti nevoie de autorizatie de functionare de la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet fairy_tooth89 fairy_tooth89 Buna ziua! Doresc sa deschid un magazin de tip outlet, magazin in care sa comercializez haine de firma . As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii ... (vezi toată discuția)
Magazin online micky28 micky28 Buna ziua! Am si eu cateva intrebari referitoare la infiintarea si activitatea unui magazin online si la care am gasit raspunsuri diferite din ce am studiat ... (vezi toată discuția)