avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna seara! Detin un PFA care are drept activitate ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna seara! Detin un PFA care are drept activitate principala, ...

Buna seara! Detin un PFA care are drept activitate principala, alte activitati postale si de curierat, avand codul CAEN 5320. De asemenea, doresc adaugarea altui cod CAEN pe acelasi PFA, insa fiind profesie liberala, am citit ca este imposibil acest lucru. Intrebarea mea este: ce variante am, dpdv legal, pentru a functiona in continuare atat cu primul cod CAEN-5320, cat si cu cel de-al doilea-8690, specific profesiei de psiholog? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cod caen activitate de curierat Mario B Mario B Bună-ziua! Dețin PFA cu activitate principala caen 4941 transport rutier de marfă, și mi s-a propus o colaborare ca subcontractor cu o firma de curierat. ... (vezi toată discuția)
Profesie liberala - se poate face comert? floreacalin floreacalin Buna ziua, Sotia mea incepand de anul acesta si-a deschis un cabinet de psihologie pe profiesie liberala. As avea 2 intrebari la care nu prea gasesc ... (vezi toată discuția)
Cabinet de psihologie clinica pe srl. este posibil asa ceva? ssenssation ssenssation Vreau sa imi deschid un cabinet de servicii psihologice, insa in CAEN-rev2 nu am gasit niciun cod la care s-ar putea incadra. Lamuririle de la Colegiul ... (vezi toată discuția)