avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ziua buna
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ziua buna

am cumparat o masina de la o firma din romania... pe baza unei chitante.fiscale ... dupa care am vandut-o.. la cineva ..pe baza unui contract de vanzare cumparare .. acest din urma cum poate ... sa treaca masina pe numele lui.. daca firma .. a dat faliment si nu mai e de gasit... va multzumesc

Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 14:13, 19 Ianuarie 2010
pe calea instantei, actiune in constatare. apelati la un avocat,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionare auto de la o firma care e in faliment sarghe sandu sarghe sandu am cumparat o masina de la o firma din romania... pe baza unei chitante.fiscale ... dupa care am vandut-o.. la cineva ..pe baza unui contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui automobil furat . magicianu911 magicianu911 Salut ! Acum 3 luni am achizitionat un audi cu toate actele in regula, fara probleme din nici un punct de vedere , RARul facut , ITP pana in 2010, ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism ancapop85 ancapop85 Buna ziua. Sunt intr-un impas si ma gandeam ca poate puteti sa-mi dati un sfat. Cu 2 ani in urma sotul meu a vandut un autoturism unui coleg de serviciu si au ... (vezi toată discuția)