avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Achizitionare auto de la o firma care e in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Achizitionare auto de la o firma care e in faliment

am cumparat o masina de la o firma din romania... pe baza unei chitante.fiscale ... dupa care am vandut-o.. la cineva ..pe baza unui contract de vanzare cumparare .. acest din urma cum poate ... sa treaca masina pe numele lui.. daca firma .. a dat faliment si nu mai e de gasit... va multzumesc.........cu stima sandu
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 14:13, 13 Ianuarie 2010
Ce fel de masina ati cumparat pe baza "unei chitante.fiscale"?
De obicei chitanta este dovada achitarii unei facturi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ziua buna sarghe sandu sarghe sandu am cumparat o masina de la o firma din romania... pe baza unei chitante.fiscale ... dupa care am vandut-o.. la cineva ..pe baza unui contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat un autoturism din românia, vânzătorul a făcut ... Marius 46789 Marius 46789 Am cumpărat un autoturism din România, vânzătorul a făcut CV între mine și o firma daneză, am înmatriculat masina fără probleme.Dupa un an ma suna ... (vezi toată discuția)
Achizitionarea unui automobil furat . magicianu911 magicianu911 Salut ! Acum 3 luni am achizitionat un audi cu toate actele in regula, fara probleme din nici un punct de vedere , RARul facut , ITP pana in 2010, ... (vezi toată discuția)