ContSters71920 
	    	Utilizator

ContSters71920 
	    	Utilizator	    

sejc_2010 
	    	Utilizator

sejc_2010 
	    	Utilizator	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

smeagull, utilizator
 smeagull, utilizator 	
			~ final discuție ~
 iulian1958	                   

Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
	                    iulian1958	                   

Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)

Larrry	                   

Buna ziua,
Printr-o sentinta civila, care a fost data la inceputul luni octombrie 2012, am castigat procesul, in sentita este scris ca obliga parata sa ... (vezi toată discuția)
	                    Larrry	                   

Buna ziua,
Printr-o sentinta civila, care a fost data la inceputul luni octombrie 2012, am castigat procesul, in sentita este scris ca obliga parata sa ... (vezi toată discuția)

florinm.	                   

Buna ziua!
In calitate de contestator al unei sanctiuni disciplinare, am castigat procesul pe care l-am intentat angajatorului la Tribunal (instanta de ... (vezi toată discuția)
	                    florinm.	                   

Buna ziua!
In calitate de contestator al unei sanctiuni disciplinare, am castigat procesul pe care l-am intentat angajatorului la Tribunal (instanta de ... (vezi toată discuția)