avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am o întrebare sora mea are un băiat în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am o întrebare sora mea are un băiat în vârstă ...

Bună ziua am o întrebare sora mea are un băiat în vârstă de 17 ani și acesta împreună cu încă un copil au fost prinși în timp ce spărgeau o mașină acum cei doi sunt reținuți la secția de poliție ce poate face sora mea in privința asta .Menționez că nepotul meu este la prima abatere va mulțumesc
Sa ii angajeze avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună!! Într-o zi din luna februarie, noaptea, am încredințat masina copilului meu în vârstă de 17 ani ... D1d2 D1d2 Bună!! Într-o zi din luna februarie, noaptea, pe o strada mai secundară am încredințat masina copilului meu în vârstă de 17 ani. Am fost oprit de ... (vezi toată discuția)
Joint cannabis minor Andrei Plenovici Andrei Plenovici Buna ziua , in vara anului trecut am fost prins de un echipaj de politie impreuna cu prietenul meu care avea 18 ani pe cand eu aveam 16 , politistul a vazut ca ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)