avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata a murit in 98, avea o casa cu curtea de 1000m ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata a murit in 98, avea o casa cu curtea de 1000m proprietate ...

Tata a murit in98 avea o casa cu curtea de 1000m proprietate in2007 mama a vândut casa cu chitanța de mana.mama nu era căsătorită cu tata dupa 20 ani am fac succesiunea si am devenit mostenitor.persoana care sta acolo ma dat in judecata pentru superficie.la certificatul de mostenitor mia iesit doar cu pământul de 1000m pt ca asa mia dat fiscalul de la primărie casa nu mai era trecuta.dupa 6 luni mia dat adeverința ca nu exista vreun act care sa demonstreze auto demolarea si mia dat adeverința ca exista casa cea veche.dar cei de acolo cică au construit ei casa dar nu dețin niciun act.o sa castige in instanta ei sau eu?eu nu vreau sa vand terenul
Cel mai recent răspuns: Dor77 , utilizator 15:18, 24 Ianuarie 2022
superficia se face numai in forma autentica..la notar
faceti o cerere reconventionala prin care solicitati evacuarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de superficie mars_on_line mars_on_line Constructorul de buna credinta (conform sentinta civila) poate avea drept de proprietate asupra unui apartament construit la etajul unui imobil proprietatea ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial Marius00E Marius00E Buna ziua.ma scuzati de deranj.VA ROG DIN SUFLET ajutati-ma CU O INFORMATIE.mama a divortat in 2015 de,,tata,,(scriu tata in ghilimele ca nu mai pot ... (vezi toată discuția)
Poate fi demolată o construcție construită legal pe un teren retrocedat? Reluhelian Reluhelian Bună ziua, aș dori câteva informații referitoare la situația în care mă aflu eu și alte câteva persoane care am cumpărat câteva camere într-un ... (vezi toată discuția)