avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca se vinde un bun la comun poate cealalta parte sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca se vinde un bun la comun poate cealalta parte sa nu dea ...

Daca se vinde un bun la comun poate cealalta parte sa nu dea 50% din bani decat atunci cand vor ei?
Din cauza ca noi nu am vrut sa renuntam pe hartie la o cota din alte bunuri la comun (am renuntat verbal si ne vom tine de cuvant dar nu avem incredere sa semnam ca nu stim legile si nu stim ce semnam), ei acum spun ca vor fi consecinte. De exemplu acuma se vinde un alt bun la comun iar ei vor sa tina 50% din vanzare pana cand se va vinde casa/terenul la care noi nu am renuntat pe hartie...
Se poate face ceva in cazul acesta?
Mentionez ca casa/terenul unde vor ei cota de 50% pe hartie sunt inca locuite, si poate nu se vor vinde decat in 5-10 ani. Deci ei sa tina banii de la celelalte vanzari pe tot timpul acesta? E legal?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihamc , utilizator 01:04, 24 Ianuarie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu cota indiviza am un certificat de mostenitor ... Filia Filia Vanzare imobil cu cota indiviza Am un certificat de mostenitor unde suntem trecuti doi frati cu drept de proprietate, cota indiviza 11/16 din casa aflata pe ... (vezi toată discuția)
Vrem să ne reorganizăm loturile moștenite. ce să alegem, vânzare sau dezmembrare? vitalsmart vitalsmart Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie. In trecut am dezmembrat un teren pe care erau si constructii. Dezmebrarea s-a facut in ... (vezi toată discuția)
Succesiune stefaniajohnston stefaniajohnston Buna ziua ,am o nelamurire ,,cum cineva poate vinde o parte din mostenire ,,un teren exta-v,daca in partea de mostenire sunt implicati 5 frati ..cum il poate ... (vezi toată discuția)