avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vânzare imobil stipulat sume fictive ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vânzare imobil stipulat sume fictive la notar.

Vă salut cu respect.
Unchiul meu a vândut apartamentul situat la demisol dintr-o coproprietate și acum, după 3 ani am aflat că au declarat la notar sumă mai mare decât cea tranzacționată. Au scris in contract 40.000 iar ei au vândut pe 20.000. se poate face ceva în privința aceasta? Se poate cere anularea contractului? Vă mulțumesc
Ultima modificare: Luni, 24 Ianuarie 2022
MihaiSYTP, utilizator
Buna dimineata,
puteti proba ceea ce sustineti? In sensul ca aveti dovezi ca unchiul a primit 20.000 desi in contract tranzactia este pt 40.000?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de vanzare cumparare cu clauza de uzufruct viager alexandra22 alexandra22 buna ziua!Bunicii mei i-au vandut mamei mele acum 3 ani o parte din casa in care locuiesc cu clauza de uzufruct viager.bunicul meu a decedat acum 2 ani ,iar ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez??? anagelina anagelina am si eu o problema si as vrea sa va cer parerea inainte de a incepe demersurile. am sa incep cu inceputul.cand parintii mei au divortat(aveam 3 ani) eu am ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de vanzare cumparare apartament adriana_68 adriana_68 Buna ziua, as dori sa aflu cum se procedeaza la ceea ce relatez mai jos Mama..a facut contract vanzare cumparare cu uzul fruct pe numele fiului si a norei.. ... (vezi toată discuția)