avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua,sunt pensionar cu grad 2 de handicap ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua,sunt pensionar cu grad 2 de handicap permanent și ...

Bună ziua,sunt pensionar cu grad 2 de handicap permanent și doresc să-i fac și soției calitatea de coasigurat.Cum procedez?Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Iesirea la pensie a persoanei cu handicap accentuat myra70 myra70 buna ziua am varsta 48 ani sunt nascuta in februarie 1970 si am vechime in acelas loc de munca 28 ani sunt angajata inacest loc de munca din 1990 luna mai pana ... (vezi toată discuția)
Pensia invaliditate georalu1979 georalu1979 Doresc să mă clarific cu o problemă. In urma cu 2 ani am fost diagnosticat cu o afectiune care îmi influențează capacitatea de muncă. In fapt ... (vezi toată discuția)
Bună, soțul meu cetățean german rezident permanent in românia, ... Greim Iuliana Greim Iuliana Bună, soțul meu cetățean german rezident permanent in România, pensionar ,asigurăre de sănătate in , germania. Are gradul de handicap grad 4 de la ... (vezi toată discuția)