avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Va rog foarte frumos dacă ma puteți ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Va rog foarte frumos dacă ma puteți ajuta cu informații.Bunicul ...

Bună ziua! Va rog foarte frumos dacă ma puteți ajuta cu informații.Bunicul meu a murit acum 8 ani și deținea cu titlu de proprietate, fără intabulare 18000 de mp. Aceștia s au împărțit între bunica mea 2/8, unchiul 3/8 și sora mea (3/8) deoarece tatal meu a murit iar eu am renunțat la moștenirea după bunicul. Acum a murit și bunica iar la moștenirea după ea vreau sa particip și eu. Între timp din cei 18000 de mp existenți în 2013,sora mea și a vândut toată partea din spusele ei, unchiul a mai vândut și el și au rămas circca 9.000 mp care nu este intabulat și exista doar pe titlul de proprietate al bunicului. Sora mea spune ca din cei 9000 mp, bunicii ii revin doar 2/8 deși bunica nu a vândut nici un teren, iar eu cu ea voi moșteni doar jumate din averea bunicii, și ca și de aici, din cei 9000 mp ea mai are dreptul la 3/8, pe lângă ceea ce moștenește de la bunica bunica din cele 2/8. Va rog sa ma sfătuiți dacă eu pot sa dovedesc ca ea și a luat deja partea si ca ea dorește sa moștenească de 3 ori. Va mulțumesc și as aprecia dacă mi ați putea răspunde.

Alte discuții în legătură

Probleme cu o succesiune pisica300 pisica300 Străbunicul meu P.D. a avut unici moștenitori pe bunica mea M.D.M.R , pe sora bunicii mele P.S.M și pe frații bunicii mele P.D.R și P.A.F. Bunica mea ... (vezi toată discuția)
Mostenire unchi dupa legea 18/1991 tobescu tobescu Buna seara, as avea o speta sa va supun, multumesc pentru interesul Dvs pentru cazul meu. Bunica mea a decedat in 1983 si lasa 2 copii : unchiul nostru (al ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ... nightwolf1 nightwolf1 Buna ziua. tatal meu are testament de la sora mamei sale ce scrie ca el mosteneste tot ce are si tot ce va avea sora facut acum vreo 35 de ani , nu mult dupa, ... (vezi toată discuția)