avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua, avem si noi o problema cu invatatoare de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua, avem si noi o problema cu invatatoare de limba engleza ...

Buna ziua, avem si noi o problema cu invatatoare de limba engleza a fiulu meu, elev in clasa a-///-a, aceasta doamna nu ii invata nimic pe copii, a facut de pe calculatorul personal, auxiliare contra cost doar ptr cine a dorit dansa, baietelul meu venind acasa plangand ca lui nu i,a facut doamna auxiliar ,..il marginalizeaza complet ptr simplu fapt ca nu sunt deacord cu, cadourile care le iau celelalte mamici, nu sunt deacord cu, cadouri extravagante,tip Pandora, plasme tv etc....azi au avut test la engleza si a venit copilul acasa spunand ca el vrea s,a moara ptr ca a luat insuficient la test, as dori s,a aflu unde pot face o plangere oficiala va rog frumos
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 08:41, 8 Februarie 2022
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa aveti dovezi pentru ce sustineti.
Auxiliarele la engleza se cumpara de la o editura. Dvs le-ati platit si nu i le-a dat?
Verificati testul la engleza, vedeti daca merita mai mult.
5 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Până a face o "plângere oficială", eu aș avea o discuție cu profesoara. Asta fiindcă educația este rezultatul unei colaborări profesor/părinte. Dacă nu aș fi mulțumit de rezultatul discuției, m-aș adresa directorului școlii. Pe urmă la inspectoratul școlar.
Dar mai întâi, aș analiza dacă nu cumva problema este la copilul meu.
@hotu.... Dar mai întâi, aș analiza dacă nu cumva problema este la copilul meu. De ce nu avem incredere in propriul copil, pe el ar trebui sa-l cunoastem si ne grabim sa dam dreptate la toti neispravitii?! Caz-scoala [ link extern ]
Aici nu este vorba despre a avea sau nu încredere în copil. Este vorba de o analiză serioasă, cât mai obiectivă posibil. Suntem tentați să ne cocoloșim copiii, copiii cresc, mai ales dacă sunt și unici, ca niște prințișori. Iar când intră în mediul concurențial în care vor trăi, vrem nu vrem, toată viața, pot avea un șoc. De aceea trebuie să li se explice, cu dragoste, și răbdare, ce se întâmplă. Îmi amintesc de "debutul" meu, în clasa a I-a, când mama mi-a explicat niște lucruri; parcă vorbea chinezește, nu înțelegeam nimic. Dar, deîndată ce am luat cunoștință cu viața, am înțeles.

DlGoe a scris:

@hotu.... Dar mai întâi, aș analiza dacă nu cumva problema este la copilul meu. De ce nu avem incredere in propriul copil, pe el ar trebui sa-l cunoastem si ne grabim sa dam dreptate la toti neispravitii?! Caz-scoala [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testarea pentru inscrierea in clasa zero poate fi repetata? chira_chiriac chira_chiriac Buna ziua, Fiul meu a fost programat ieri la o testare pentru a merge l clasa zero si a obtinut 60 de puncte din 100. As dori sa intreb daca ar putea sa mai ... (vezi toată discuția)
Cateodata este bine sa raspunzi singur!! " cati ani am??" nucu$ nucu$ [b]Cum calculeaza chinezii varsta creierului[/b]:ok: Un test care verifica varsta creierului daca este egala cu varsta...corpului sau... mai in varsta!!! ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)