avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit BUNA ZIUA, DACA GRADUL DE INDATORARE ESTE MAI MARE ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

BUNA ZIUA, DACA GRADUL DE INDATORARE ESTE MAI MARE DECAT 3, IAR ...

BUNA ZIUA, DACA GRADUL DE INDATORARE ESTE MAI MARE DECAT 3, IAR CHELT. CU DIFERENTELE DE CURS VALUTAR SUNT AFERENTE IMPRUMUTURILOR IN VALUTA DE LA ENTITATI BANCARE, ELE SUNT DEDUCTIBILE INTEGRAL, SAU SE REPORTEAZA SUMA CE DEPASESC VENITURILE DE ACELASI FEL?
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:17, 10 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceasta reglementare nu mai exista in Codul Fiscal. A fost abrogata de Ordonanţă de urgenţă 79/2017 de la 01.01.2018.

Tot la acea data a fost introdus art. 40^2. - Reguli privind limitarea deductibilităţii dobânzii şi a altor costuri echivalente dobânzii din punct de vedere economic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitatea cheltuielilor cu dobanzile in valuta MuscaAnca MuscaAnca Care sunt conditiile in care sunt deductibile dobanzile aferente imprumuturilor in valuta in anul 2019? Care este procentul ratei dobanzii prevazut de BNR ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea unui credit la inchiderea exercitiului financiar ioan.morosan ioan.morosan Va adresez urmatoarea intrebare: In cazul in care o societate comerciala inregistreaza diferente de curs valutar nefavorabile (cheltuieli) din reevaluarea ... (vezi toată discuția)
Grad de indatorare mai mare decat 3 ioanaep ioanaep Buna ziua, In cazul in care gradul de indatorare al companiei este mai mare decat 3 dobanzile bancare se considera a fi nedeductibile, respectiv diferentele ... (vezi toată discuția)