avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am un teren extravilan, cu o construcție \"Anexă ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am un teren extravilan, cu o construcție "Anexă agricolă ". ...

Am un teren extravilan, cu o construcție "Anexă agricolă ". Daca primăria prin PUZ trece terenul respectiv in intravilan, ce posibilitate am sa transform constructia din "Anexă agricolă " in locuință ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:29, 12 Februarie 2022
aveti, desigur, cu conditia ca in PUZul nou, zona dvs sa fie definita ca rezidentiala. apoi obtineti certificat de urbanism, faceti proiect, obtineti aprobari de la furnizorii de utilitati si vecini si la final autorizatia de constructie. dupa care va apucati de lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)