avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Nelamurire privind noua Hotarare nr. 6/31.01.2022. In ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Nelamurire privind noua Hotarare nr. 6/31.01.2022. In data de 31.01.2022 am intrat in izolare, fiind ...

Buna seara!
In data de 31.01.2022 am intrat in izolare, fiind contact direct, insa incepand cu 01.02.2022 a intrat in vigoare hotararea nr 6, iar cei trecuti prin boala cu nu mai mult de 90 de zile de la izolare, nu mai sunt considerati contacti directi si nu necesita izolare (eu facand parte din aceasta categorie).
Ce fac in acest caz? Raman in izolare sau ma intorc la munca? Si cum se procedeaza cu concediul medical?
Va rog daca se poate sa ma lamuriti.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Concediu medical 2010 anicoleta anicoleta Buna ziua, Am tot intrat pe internet sa ma lamuresc referitor la concediu medical deoarece se tot schimba legile astea peste noapte dar nu prea am reusit ... (vezi toată discuția)
Izolare goplanet goplanet M-au trimis in izolare acasa, vineri se termina cele 14 zile, de luni ar trebui sa incep serviciul. Este legal sa imi ceara test covid la reîntoarcere? Eu nu ... (vezi toată discuția)
Test pozitiv dupa 14 zile de izolare Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Buna ziua! Un membru al familiei a fost pozitiv, a stat 14 zile in carantina acasa, la iesire i s-a cerut test negativ pentru intoarcerea la munca, dar la ... (vezi toată discuția)