avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Pierdere fise ssm - lipsa conducator loc de munca ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Pierdere fise ssm - lipsa conducator loc de munca initial

Buna ziua,
Am regasit in forum raspunsul pentru cazul pierderii fiselor de instruire individuale ssm. O problema ar fi la refacerea fisei duplicat cand nu mai sunt prezenti in firma conducatorii locurilor de munca care au semnat initial ca au efectuat instruirea la locul de munca sau seful ierarhic care semneaza la admiterea la locul munca. Ce pot sa fac in aceasta situatie ?


Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
Monica Popescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:12, 3 Februarie 2022
Eu zic sa completati datele angajatului de pe coperta ( nume, adresa...) precum si doar partea de sus de pe prima pagina ( data nasterii, calificarea, functiea, locul de munca, autorizatii-daca este cazul, si trasul de deplasare la/de la locul de munca si durata) si sa lasati libere celelalte rubrici legate de instruire ( aceasta a fost facuta la un moment dat...), continuand cu instruirea periodica, conform tematicii...
In evidentele compartimentului ssm si/ sau ale serviciului personal gasiti datele fostilor angajati care au efectuat instruirea. Mentionati numele si prenumele acestora, fara semnatura olografa.
Pe prima pagina a fisei individuale ssm mentionati "duplicat" (motivati de ce a fost nevoie de duplicat) si faptul ca lucratorii .... care au efetuat instruirea .... au plecat din firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complectare fisa ssm Stefan stefanut Stefan stefanut buna ziua ! exista posibilitatea complectarii fisei de protectia muncii in format electronic (cadru legislativ), ma refer la prima pagina, unde se trece ... (vezi toată discuția)
Instruire revenire din ccc Monica Popescu Monica Popescu Buna ziua, Stiu ca in legislatie specifica ca pentru lucratorii care au lipsit mai mult de 30 de zile se face o instruire suplimentara. In cazul meu am o ... (vezi toată discuția)
Pierdut fise ssm Akhenaton81 Akhenaton81 Buna ziua, stiu ca a mai fost deschis un topic pe acest subiect dar s-a inchis si nu am fost lamurit. Stiu ca in legislatie nu se specifica nimic despre ... (vezi toată discuția)