avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dacă sunt cu firma în instanță pentru daune morale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dacă sunt cu firma în instanță pentru daune morale ...

Bună seara. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta cu un sfat. Dacă sunt cu firma în instanță pentru daune morale și medicale și am dovezi audio și poze care atesta adevărul și nu am martori ,se pot folosi în instanță ca probă?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:35, 14 Noiembrie 2025
Sunteți cu ,,firma in instanta'inseamna ca va judecați cu o firma sau firma dvs este data în judecata.?Astfel de probleme nu se lămuresc pe un forum în 2 rânduri ci intr o discuție cu un av ,prezentând situația exacta,stadiul procesului ,cererea de chemare în judecata etc.De unde ssa știm noi cine ce cere,, ce apărări au fost făcute,ce vreți da dovediți etc.Daca ați făcut o acțiune după ureche fără av atunci slabe șanse.. Teoretic intr un proces se folosesc mai multe probe nu numai niște capturi video ,audio sau mesaje..Exista șanse mari ca probele audio ss nu fie incuviintate de instanta dacă partea adversa se opune iar înregistrările au fost făcute fără acordul acesteia..
Ultima modificare: Vineri, 14 Noiembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ... Emy. Emy. Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ( din partea tatălui) , se pot folosi probe audio în instanță ( discuții dintre tata și ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid proces pentru crearea unui prejudiciu prin exercitarea ... Catalin2o14 Catalin2o14 Vreau sa deschid proces pentru crearea unui prejudiciu prin exercitarea abuziva a drepturilor acestui, respectiv, acesta m-a șantajat spunând ca dacă nu ... (vezi toată discuția)
Pot câștiga în instanță daca am dovezi video si capturi ... Alin13M Alin13M Pot câștiga în instanță daca am dovezi video si capturi de ecran am intampinat anumite inselatorii ale platformei superbet am invercat sa iau legatura dar ... (vezi toată discuția)