magiccom 
	    	Utilizator

magiccom 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 goplanet	                   

Am achizitionat bilet pentru anul viitor, planificarea concediilor nu s-a facut inca pentru 2013. Firma se va muta in alta cladire la anul. Mi se poate refuza ... (vezi toată discuția)
	                    goplanet	                   

Am achizitionat bilet pentru anul viitor, planificarea concediilor nu s-a facut inca pentru 2013. Firma se va muta in alta cladire la anul. Mi se poate refuza ... (vezi toată discuția)

efm	                   

avem un salariat care nu a vrut sa-si ia concediul de odihna pe anul trecut desi i-am explicat ca potrivit art 144 din codul muncii \\"dreptul la concediul de ... (vezi toată discuția)
	                    efm	                   

avem un salariat care nu a vrut sa-si ia concediul de odihna pe anul trecut desi i-am explicat ca potrivit art 144 din codul muncii \\"dreptul la concediul de ... (vezi toată discuția)

cristi_afrim	                   

-printr-o decizie a dir. general se pot amâna concediile de odihna pe o perioada asa de lunga de 3 luni?
- am programat co in luna iulie, am luat bilet de ... (vezi toată discuția)
	                    cristi_afrim	                   

-printr-o decizie a dir. general se pot amâna concediile de odihna pe o perioada asa de lunga de 3 luni?
- am programat co in luna iulie, am luat bilet de ... (vezi toată discuția)