avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua! Am un contract de colaborare pe doi ani( ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua! Am un contract de colaborare pe doi ani( din 20.11.2021) ...

Buna ziua!
Am un contract de colaborare pe doi ani( din 20.11.2021) cu socetatea Cargus, pe care doresc sa il inchid, deoarece nu au respectat art.5 din contract ( nu au venit să ridice coletul de la sediul firmei așa cum era specificat in contract). Având de plată taxă fixă lunară,eu le-am trimis notificare de inchidere iar ei nu răspund. Vreau să vă întreb dacă nu mai plătesc facturile către ei se v-a inchide contractul sau mai trebuie trimis și un act adițional?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: conacul , utilizator 18:21, 9 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca notificarea a fost trimisa in conformitate cu prevederile contractului, nu mai trebuie facut nimic.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura neplatita patrichisimona patrichisimona Buna ,am o mica problema ,sunt reprezentant oriflame in data de 30 ianuarie am facut online o comanda ,a ajuns in data de 2 februarie ,la sediul cargus am fost ... (vezi toată discuția)
Taxa cont colector rotterro rotterro Buna ziua, Societatea noastra are un contract de prestari servicii cu firma Urgent Cargus. Avem 2 probleme legate de plata Taxei de Cont colector in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă scuzați pentru deranj. pe data de 15 ianuarie ... Claudia123494 Claudia123494 Bună ziua! Mă scuzați pentru deranj. Pe data de 15 Ianuarie am semnat un contract cu cei la Cargus .Doresc sa îl reziliez ,este destul de abuziv prin ... (vezi toată discuția)