avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Locuiesc în București, sector 2. De ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Locuiesc în București, sector 2. De puțin timp ...

Buna ziua. Locuiesc în București, sector 2. De puțin timp constat că au apărut destul de multe locuri de parcare pentru handicapați. Întrebarea este :pe ce baza se dau aceste locuri ? Cunosc 2 cazuri în care șoferul/proprietarul mașini nu are nici un fel de handicap ,iar dim ce am înțeles, persoana cu handicap este mama si/sau bunica. Unul din cazuri este al vecinei mele ,o puștoaică de 28ani care si-a luat permisul și mașina în urma cu 2 ani, iar de aprox 6luni are în posesie un astfel de loc primit ptr că avea bunica imobilizata la pat din cauza vârstei foarte înaintată, iar în urma cu 3 luni aceasta a decedat. Cu ce drept mai beneficiază de acest loc proprietara mașini ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:27, 11 Februarie 2022
Buna ziua,
Faceti plangere la primarie in cazul "puștoaicei"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare pe loc rezervat handicapatilor nicuni nicuni Din cate am dedus din lege pe locurile inscriptionate cu semnul ptr handicapati au dreptul sa parcheze doar conducatorii auto care sunt posesorii unui document ... (vezi toată discuția)
Parcare in loc pentru persoane cu handicap Olivia Bozdog Olivia Bozdog Am parcat masina pe un loc pentru persoane cu handicap deoarece am fost in masina cu bunica mea care are certificat de handicap. Am primit acasa amenda cu ... (vezi toată discuția)
Doua locuri de parcare in sectoare diferite Ana-Maria128 Ana-Maria128 Buna ziua! Adresa mea de domiciliu este in sectorul 5 si am loc de parcare inchiriat de ADPS5. Locuiesc cu chirie (contract inregistrat la ANAF) in sectorul 2 ... (vezi toată discuția)