Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Am trecut acum multi ani prin aceeasi situatie. Am fost nevoita sa locuiesc cu fostul sot si copilul intr-un apartament cu 2 camere. In decursul a 4 ani cat a durat partajul ( deoarece sotul era avocat a durat 4 ani ) . Dupa partaj totul a intrat in normal. Astfel incat cred ca doar partajul va poate scoate din impas. Cat despre copii, este de preferat sa ii intelegeti sa acceptati si sa ii iubiti.
Da am locuit in acelasi apartament. Da a fost un calvar insa am avut stapanire de sine si telefonul mereu aproape. Am pus cheie pe dormitor, aveam prosoapele si tot ce tine de igiena in camera,etc., am fost stresata tot timpul dar am reusit impreuna cu un copil care abia intrase la scoala. Cat despre faptul ca vreti sa va refaceti viata in liniste ganditi-va ca acum e doar o furtuna dupa care va veni si soarele pe strada dumneavoastra. Inarmati-va cu rabdare si veti castiga .