avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Va rog dacă ma puteți ajuta cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Va rog dacă ma puteți ajuta cu o speță. În ...

Bună seara. Va rog dacă ma puteți ajuta cu o speță. În urma succesiunii am dobândit o cota parte dintr - o casa. Restul casei am cumpărat-o printr-un credit ipotecar facand astfel reîntregire de proprietate. Banca mi-a acordat o cam jumate din cât valorează casa, a scăzut partea mea și avansul. Ma întreb, se poate face refinanțare pentru a obține o suma mai mare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:33, 15 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
posibil sa da, mergeti la banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta ninasave ninasave Buna seara Fiica mea vrea sa isi cumpere o garsoniera facand imprumut la banca Eu vreau sa ii dau o suma de bani dar pentru asta vreau sa fiu proprietar cu o ... (vezi toată discuția)
Cum se dasfasoara partajul unui imobil cu credit Aaaabb Aaaabb Buna seara, casatorit in 2007 si divorțat in 2011, cu copii minori, fata la mine baiatul la ea.Dupa divort ea a plecat in strainatate.Dupa casatorie tot in ... (vezi toată discuția)
Credit coproprietate depp14 depp14 Salutare! Am urmatoarea situatie: eu si prietena ne dorim sa achizitionam o casa impreuna. Ea dispune de 50% avans, eu sunt dispus sa fac un credit pentru ... (vezi toată discuția)