avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ...

Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la care am si eu dreptul?
Titlul de proprietate a fost deteriorat si nu mai e valabil.Cei de la primaria din sat mi-au spus ca trebuie sa obtin un alt titlu de proprietate din arhiva de care tine satul.Din pacate mi s-a spus ca arhiva din orasul respectiv a ars.Intre timp am pierdut actul de proprietate. Cum pot sa obtin partea mea de teren intravilan la care am dreptul?La ce insitututii sa ma adresez? Daca celalalt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan la negru cum pot afla?
Ultima modificare: Marți, 15 Februarie 2022
vlad19722, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlad19722 , utilizator 18:20, 17 Februarie 2022
Poate puteti sa ma ajutati cu un raspuns la situatia descrisa cu terenul intravilan.Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor ... vlad19722 vlad19722 Ca mostenitor rezervatar,cum pot afla daca un alt mostenitor rezervatar a vandut terenul intravilan ( construibil) al bunicii decedate ,cu chitanta de mana,la ... (vezi toată discuția)
Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de casa.s-a ... vlad19722 vlad19722 Bunica mea a mostenit de la parintii dansei un loc de casa.S-a facut o foaie de dota la casatoria bunicii cu sotul.Aceasta foaie de dota este practic actul ... (vezi toată discuția)
Bunica mea care a decedat,a avut : foaie dota cu un teren intravilan ... vlad19722 vlad19722 Bunica mea care a decedat,a avut : foaie dota cu un teren intravilan (construibil) ,adica era proprietara unui teren intravilan.Din pacate documentul este ... (vezi toată discuția)