avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Nu sunt casatorit si voi avea un copil. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Nu sunt casatorit si voi avea un copil. Daca sunt ...

Buna ziua,

Nu sunt casatorit si voi avea un copil. Daca sunt dat in judecata pentru pensie alimentara si am o suma mare de bani in cont din vanzarea unui imobil, acea suma poate fi poprita pentru pensie? Sau doar sumele din salariu se popresc? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:04, 16 Februarie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu e vorba de poprire, va fi fixata o pensie raporatat la venitul dvs din salariu pe care o puteti plati de bunavoie, nu asteptati sa fiti executat silit.
Doar in cazul executarii silite se poate vb de poprire si daca lasati sa se starnga sume datorate, se pot recupera din conturi, indiferent de unde provin banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a ... alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am un credit ipotecar pe un apartament. În caz de neplata a obligațiilor, în ce ordine se recuperează sumele? Adică executarea silită a imobilului și ... (vezi toată discuția)
Plata in timpul executarii silite este o recunoastere de datorie? roroxana roroxana Buna! Daca in timpul exacutarii silite efectuez plata pentru a mi se debloca un cont care a fost poprit, inseamana ca am recunoscut ca aveam datoria ... (vezi toată discuția)
Este abuz sau nu? sept_mihaela sept_mihaela am poprire pe salariu 1|3 ,pe care societatea o livreaza lunar in contul executorului,de ce acum mi sss-au blocat si conturile?nu mai inteleg nimic,puteti dv ... (vezi toată discuția)