avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca electronica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca electronica

In 2011 cand s-a facut trecerea la cartea de munca electronica, fostul angajator nu a mentionat si nici stampilat acest fapt pe cartea mea de munca (asa cum am vazut ca s-a procedat pe cartile de munca ale unor cunostinte).
Cat este de grav acest lucru?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:08, 10 August 2024
Multumesc frumos, deci practic carnet de munca electronic nu exista, este numit gresit
Asa este ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completari carnet de munca claudiav72 claudiav72 Am fost angajata cu contract de munca la un singur angajator timp de cca 20 ani. La 10 iulie 2009 am nascut o fetita. Am avut concediu pre si post natal (2ani ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca? lili2003stoica lili2003stoica la multi ani! bugetarii aveau regim special: isi pastrau si intocmeau carnetele de munca la unitate; ei cum procedeaza cu predarea acestora? va multumesc. (vezi toată discuția)
Inchidere carnet munca dupa abrogarea decretului nr.92/1976 Denisa.Mocanu Denisa.Mocanu Conform prevederilor art. 298, alin.3 din Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, la 1 ianuarie 2011 se abroga dispozitiile Decretului nr. ... (vezi toată discuția)