avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Mă confrunt cu problema următoare: S-a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Mă confrunt cu problema următoare: S-a cumpărat ...

Bună ziua! Mă confrunt cu problema următoare: S-a cumpărat o mașină în vara anului trecut (mașina fiind la al 3-lea rând de numere roșii), mașina fiind adusă din Germania. Când a fost dus dosarul pentru a o putea înmatricula cei de la Serviciul de Înmatriculări au spus că mașina nu poate fi înmatriculată, deoarece actele sunt declarate furate în Germania. Actele în original au rămas la poliție, urmând ca să se soluționeze cazul, însă nici până la data aceasta nu am primit un răspuns. Am încercat să dăm de persoana de la care s-a cumpărat mașina din Germania, iar persoana respectivă a spus că nu a radiat mașina acolo. Întrebările mele sunt: există vreo șansă ca mașina să fie înmatriculată? Dacă nu. vreo șansă să acționez în instanță pentru am recupera suma de bani dată pe mașină?

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina furata din germania, cum recuperez paguba? Andi1213 Andi1213 Buna ziua, Sotul meu a plecat pe data de 14.07.2021 in Germania sa cumpere o masina, pe care a plătit cash 20.000 euro, unei persoane fizice. Pe 15.07.2021 ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare inactiva DDsix DDsix Am cumparat o masina din Germania. Procedura de inmatriculare a mers foarte bine, am scos numere rosii, am luat RAR-ul, am facut dosarul de inmatriculare. La ... (vezi toată discuția)