avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate buletin. Buna ziua, imi expira buletinul ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate buletin. Buna ziua, imi expira buletinul pe data ...

Valabilitate buletin.
Buna ziua, imi expira buletinul pe data de 3 martie, am fost si am facut unul nou si are valabilitatea de 9 ani(sunt născută în 1977) 10.02.2022 până pe 3.08.2031 este gresit termenul? Ziua mea fiind pe 3.03 , va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2022
Mimi Albu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mimi Albu , utilizator 07:56, 25 Februarie 2022
Până la implementarea proiectului cărții electronice, indiferent de vârsta solicitantului, toate actele de identitate se vor elibera cu termen maxim de valabilitate 03.08.2031
Multumesc frumos pentru raspuns.

georgiana.td a scris:

Până la implementarea proiectului cărții electronice, indiferent de vârsta solicitantului, toate actele de identitate se vor elibera cu termen maxim de valabilitate 03.08.2031

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data de expirare a cartii de identitate inscriptionata gresit pe ea? cataalinn cataalinn Buna seara, de curand mi am refacut buletinul (pt ca cel vechi a expirat) ... pe acest buletin nou am sesizat o posibila eroare la data de expirare. Ziua mea ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate CYBORG CYBORG Buna ziua! 1.In acest an -2014- implinesc 60 de ani.Totodata in aprilie 2014 imi expira cartea de identitate.Trebuie sa merg la politie sa-l schimb? 2.Mama ... (vezi toată discuția)
Buletin denidenissa denidenissa Buna ziua ...Eu mi-am facut buletinul la 14 ani si valabilitayea acestuia este pana in 2020 intrebarea e trebuie sa il schimb din nou la implinirea varstei de ... (vezi toată discuția)