avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa deschid o franciza.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa deschid o franciza.

Buna ziua, doresc sa deschid o franciza La doi pași,și pe lângă aceasta as vrea sa fac lângă o terasa cu vânzare de băuturi alcoolice,îmi puteți spune daca pot îmbina codurile caen pentru cele două sub un singur srl sau este nevoie sa fac cate un srl pentru fiecare.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:56, 2 Februarie 2024
dpdv legal este posibila combinatia. insa trebuie intrebat si francizorul (Metro, parca) daca are ceva impotriva.
Buna ziua
M-ar interesa detalii despre franciza La Doi Pași …cineva care deja a deschis sau măcar a încercat.
Este un buget care îți este impus la inceput?
Marfa ti-o furnizează metro,pentru inceput sau trebuit plătită integral?
Care sunt avantajele?
Multumesc de răspuns
Nu puteti afla raspunsul pe acest forum, care are alt obiect de activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde pe cod caen"baruri"? beasan beasan Buna ziua Am si eu o intrebare.daca am o terasa si as dori sa vand produse de patiserie gen gogosi,covrigi de ce acte/autorizatii as avea nevoie?cum m-am ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)
Va rog lamurire cod caen 9200 blecota blecota Intentionez sa incep un parteneriat cu o firma de pariuri sportive. Printre cerintele lor in vederea colaborarii se afla si aceea ca societatea mea sa detina ... (vezi toată discuția)