avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calcul gresit CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calcul gresit CM

Buna ziua,
Contabila institutiei la care lucrez, m-a informat ca in luna iunie mi-a calculat incorect cele 14 zile de concediu medical, luand in calcul salariul avut in acel moment adica 1739, neluand in calcul veniturile pe ultimele 6 luni (anul 2008 - 540, 23.05.2009 - 600, 23.05.2009 - 1739). Ce este de facut in aceste conditii, eu fiind informata abia in decembrie. Au dreptul sa-mi faca poprire pe salariu?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 12:45, 14 Ianuarie 2010
Se face rectificare si se opresc sumele incasate in plus
Fiind drepturi care nu vi se cuvin trebuie sa restituiti sumele incasate in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz ridicare poprire rozmin rozmin Buna ziua! Am si eu o problema, in care sper ca ma puteti ajuta. In luna decembrie 2007, societatea mea a primit o adresa prin care eram instiintati ca ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu Irina Denisa Irina Denisa Buna ziua! Am o problema in legatura cu poprirea pe salariu. In luna decembrie pe langa salariu , contul a mai fost alimentat cu o prima in valoare de 500 de ... (vezi toată discuția)
Am urmatoarea intrebare.: cum se calculeaza suma pe care trebuie ... dangabi78 dangabi78 Am urmatoarea intrebare.: Cum se calculeaza suma pe care trebuie sa o restituie un salariat pentru sporul de control financiar preventiv incasat necuvenit? ... (vezi toată discuția)