Buna ziua!
Am nevoie de ajutor nu știu legile...
Am salariul minim și mărirea din ianuarie anul acesta cea de 135 lei nu am primit-o pe cardul de salariu. In schimb am primit bonuri in valoare de 200 lei pe un card. Este legal așa ceva? Nu trebuia să ne de-a oare și bonuri și mărirea de 135 lei? Mulțumesc!
c.sonia
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Trebuie vazut si cate zile ati lucrat in luna ianuarie. Daca ati avut invoiri se schimba datele problemei
Cereti angajatorului un fluturas de salariu, sau orice altceva de unde sa rezulte modul de calcul al salariului si atunci veti avea dovada in ceea ce priveste majorarea (sau nemajorarea) salariului
Plata salariului se dovedeste prin semnarea statelor de plata, precum si prin orice alte documente justificative care demonstreaza efectuarea platii catre salariatul indreptatit.
Deoarece, fluturasul de salariu nu a fost si nu este reglementat legal, angajatorul nu este obligat sa distribuie salariatilor fluturasi de salariu.
Salariu
bogdan2309
La un salariu brut realizat de 3798 lei cu tichetele de masa incluse in el am ramas cu un salariu net de 2307 lei. Am primit un avans de 600 lei iar rest de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit
NeRa88
Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns :
Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)