avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii la asociatie imobil cumparat prin licitatie de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii la asociatie imobil cumparat prin licitatie de la firma in faliment

Buna ziua, am achizitionat prin licitatie publica de la lichidator judiciar un imobil al carui proprietar era o firma in faliment. Toate sarcinile (ipoteca, datorii catre asociatie etc.) au fost sterse din CF si ne-a fost intabulat dreptul de proprietate. Intre timp, asociatia de proprietari refuza sa ne rebranseze la apa (exista put comun al cartierului), pe motiv ca exista datorii legate de investitia initiala in sistemul de alimentare cu apa, pe care trebuie sa le platim noi (desi intelegerea noastra este ca adjudecatarul cumpara liber de sarcini imobilul). Am epuizat orice cale amiabila de rezolvare a situatiei, pur si simplu nu ne raspund la solicitari (nici macar la solicitarea de a ne detalia despre ce sume este vorba) - ce optiuni avem in aceasta situatie? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anyais , utilizator 11:23, 6 Martie 2022
singura optiune e sa-i instiintati in scris(ideal recomandata daca refuza eliberare nr inregistrare) cu optiunea de chemare in judecata daca nu reconecteaza ap la utilitati......ei trebuiau sa aiba grija si sa-si recupereze datoriile de la vechiul proprietar
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportinitatea solutionarii in instanta
Va mulțumesc. Între timp am mai aflat informații care schimba datele problemei, voi ridica o noua întrebare cu ce știu acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil prin lichidator judiciar perva maria daniela perva maria daniela Doresc sa cumpar un imobil printr-un cabinet de insolventa.imobilul este de la o societate in faliment care are o ipoteca la banca f. mare ,plus alte datorii ... (vezi toată discuția)
Apartament cu restante space74 space74 Buna am achizitionat un imobil la o licitatie publica de la un lichidator care se ocupa de vanzarea activelor unei societati .In caietul de sarcini se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament de la anaf si am datorie ... gruiabumbu gruiabumbu Buna ziua, Am cumparat un apartament de la ANAF si am datorie la asociatia de proprietari pentru ceea ce s-a consumat in apartament pe perioada ... (vezi toată discuția)