avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am cumparat un apartament de la ANAF si am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am cumparat un apartament de la ANAF si am datorie ...

Buna ziua,
Am cumparat un apartament de la ANAF si am datorie la asociatia de proprietari pentru ceea ce s-a consumat in apartament pe perioada licitatiei.
Cine trebuie sa plateasca aceste datorii?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 06:02, 1 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, duvs. aveti obligatii de plata in legatura cu imobilul de la data adjudecarii.
Este vorba despre datorii acumulate inainte de data adjudecarii. Tocmai aceasta este intrebarea.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. nu trebuie sa platiti nicio datorie anterioara transmiterii proprietatii.Asociatia de proprietari trebuia sa faca demersurile legale pentru recuperarea sumelor de la fostul proprietar, in functie de situatie prin actiune in instanta, executare silita, inscriere privilegii, etc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
dvs il luati liber de sarcini.
Doar ca nu s-a intamplat asa, iar asociatia de proprietari a trecut sume de plata restante pe numele meu. Ce se poate face in aceasta situatie? Multumesc mult pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Actiune in rectificarea notarii??? grozavu grozavu Am o situatie mai neobisnuita: - in 2004 se cumpara un imobil (apartament) liber de sarcini, prin act de adjudecare (vanzare silita). Fostul proprietar a fost ... (vezi toată discuția)
Transmiterea obligatiei ipoterare cumparatorului de buna credinta participant la licitatie nicolaeelena nicolaeelena Particip, in calitate de cumparator , la o licitatie organizata de o persoana juridica care vinde un apartament ipotecat de un girant, persoana fizica. Asupra ... (vezi toată discuția)
Obligatii adjudecant ariaint ariaint Intentionam sa participam la o licitatie in situatia urmatoare Creditoare Banca Debitor: o societate comerciala , creanta din titlu 4 mil EUR Garant: ... (vezi toată discuția)