avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Buna,am si eu o nelamurire,conf incadrarii si stabilirii cotei de impozit aferente unui auto de 2600cmc ar trebui sa platesc 936 lei,dar faptul ca locuiesc in Timisoara am de plata vreo 1400 lei...dc? primarul poate dispune alte tarife?? sau care e explicatia?? Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 09:57, 19 Noiembrie 2022
cat aveti exact capacitatea cilindrica ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, primarul (consiliul local) poate dispune alte tarife.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
[ link extern ] /

puteti sa vedeti pe site-ul din link daca s-a calculat corect, introduceti acolo, masina, capacitatea cilindrica si localitatea.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Valoarea de impozitare e dată în Codul fiscal și nu scrie că la calculul impozitului se aplică vreo cotă, așa cum e precizat la impozitele pe clădiri sau terenuri - evident cu valori diferite în funcție de localitate.

Întrebați la ANAF, au număr pentru asistență contribuabili:
031 403 91 60
2597

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite locale roadx roadx Taxe si Impozite locale In data de 22 Ianuarie 2022, d-l Dragos Niculescu a publicat un articol legat de taxe si impozite pe 2022 ... (vezi toată discuția)
Impozit chirie sorinafelicia sorinafelicia am in proprietate 2 imobile , in unul locuiesc si pe cel de-al doilea intentionez sa-l inchiriez.Pentru cel de-al doilea imobil voi mai plati impozit ... (vezi toată discuția)
Impozit scuter(moped) Danyel77 Danyel77 va rog sa-mi spunetii si mie cum sa formulez o contestatie la primarie deoarece nu am platit taxa de inregistrare anuala de 50 ron pe care o percepe primaria ... (vezi toată discuția)