avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Declaratie scrisa- violenta școlară 2 elevi minori
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Declaratie scrisa- violenta școlară 2 elevi minori

Între 2 elevi minori a avut loc un conflict soldat cu violenta fizica (s-au lovit reciproc). Pentru a gestiona conflictul, dirigintele i-a rugat sa declare în scris, individual, ceea ce s-a intamplat (de la ce a pornit conflictul etc). Este interzis acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornely , utilizator 09:43, 9 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Problema este ca i s-a transmis ca nu ar fi avut voie sa ia declarații celor doi elevi minori, decât în prezenta parintilor. Este undeva precizat acest aspect?

PAUL777 a scris:

A procedat ca un adevărat pedagog.Probabil în funcție de a scris fiecare a avut o discuție cu aceștia.

~ Conținut șters la cerere ~
Codul civil, art.41: Capacitatea de exercițiu restrânsă, nu face referire și la punerea pe hârtie a unor evenimente/incidente școlare? Mulțumesc

PAUL777 a scris:

De ce să le ia declarațiile de față cu părinții? Să i întrebe dacă așa i au educat?Legea 272 din 21 06 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile elevului doridori doridori Buna seara,doresc un raspuns de la d-voastra in legatura cu fiul meu de 14 ani.Este in clasa a 8-a in data de 19.10.2012 a fost surprins in wc-ul scolii cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala ... NeoG NeoG Buna ziua. Baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala 18 din Timisoara . Problema : 3 copii din clasa lui il terorizeaza constant si isi bat joc ... (vezi toată discuția)
Semnatura minor cico2cico cico2cico Buna ziua. Am si eu 2 intrebari : Diriginta solicita copilului meu sa semneze diferite procese verbale, declaratii sau instiintari. Desi am cerut acesteia si ... (vezi toată discuția)