avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Declaratie scrisa- violenta școlară 2 elevi minori
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Declaratie scrisa- violenta școlară 2 elevi minori

Între 2 elevi minori a avut loc un conflict soldat cu violenta fizica (s-au lovit reciproc). Pentru a gestiona conflictul, dirigintele i-a rugat sa declare în scris, individual, ceea ce s-a intamplat (de la ce a pornit conflictul etc). Este interzis acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornely , utilizator 09:43, 9 Martie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Problema este ca i s-a transmis ca nu ar fi avut voie sa ia declarații celor doi elevi minori, decât în prezenta parintilor. Este undeva precizat acest aspect?

PAUL777 a scris:

A procedat ca un adevărat pedagog.Probabil în funcție de a scris fiecare a avut o discuție cu aceștia.

~ Conținut șters la cerere ~
Codul civil, art.41: Capacitatea de exercițiu restrânsă, nu face referire și la punerea pe hârtie a unor evenimente/incidente școlare? Mulțumesc

PAUL777 a scris:

De ce să le ia declarațiile de față cu părinții? Să i întrebe dacă așa i au educat?Legea 272 din 21 06 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce se refera capacitatea de exercitiu restransa? aidu aidu In rap. de prev. art. 41 Cod Civil, Capacitatea de exerciţiu restrânsă este aptitudinea minorului cu vârsta cuprinsă între 14 şi 18 ani de a dobândi ... (vezi toată discuția)
Semnatura minor cico2cico cico2cico Buna ziua. Am si eu 2 intrebari : Diriginta solicita copilului meu sa semneze diferite procese verbale, declaratii sau instiintari. Desi am cerut acesteia si ... (vezi toată discuția)
Penal Mihaela1321 Mihaela1321 Împăcarea părților in cazul minorilor al căror tutore este statul înlătură răspunderea penală? Este vorba despre o altercatie intre doi copii minori ... (vezi toată discuția)