avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, se poate face ceva impotriva unor vecini ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, se poate face ceva impotriva unor vecini super galagiosi ...

Buna ziua,
se poate face ceva impotriva unor vecini super galagiosi care muta tot timpul mobila prin casa, fac asta zilnic si toata ziua, plus un copil care alearga prin casa si face zgomot de se sguduie lustra?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Julya88 , utilizator 18:51, 8 Martie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa vorbiti cu ei
Initial discutati amiabil
Daca proprietarul nu intelege sa respecte normele de convietuit in cmomun notificati oficial cu obligatia respectarii programului de liniste si a regulamentului de ordinbe interioara al asociatiei de proprietari-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Credeti ca nu am vorbit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriasii Angel06 Angel06 Bună seara.Locuiesc la bloc,iar deasupra apartamentului meu,proprietarul a închiriat unor studenți, 3 la număr, care în fiecare seara au program de ras ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? ... Roxana Craciun Roxana Craciun Bună ziua! Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? În fiecare noapte, cu preponderenta, tarasc scaunele, lovesc obiecte prin casa, striga, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem probleme cu chiriasul de deasupra noastra care ... doina99 doina99 Buna ziua! Avem probleme cu chiriasul de deasupra noastra care nu respecta normele de convietuire in bloc, face zgomote de nesuportat continuu atat in ... (vezi toată discuția)