avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Este posibil sa inchid un pfa fara sa vin in tara?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Este posibil sa inchid un pfa fara sa vin in tara?

Buna seara. Am un PFA pe care doresc sa il inchid intrucat m-am mutat in alta tara. Este posibil sa il inchid fara sa vin in tara? Sa trimit prin posta cererea? Ce altceva trebuie sa depun inafara de cererea de radiere? Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:08, 9 Martie 2022
Buna ziua,
Pentru radiere pfa trebuie sa depuneti actele din link-ul urmator:
[ link extern ]
Le puteti trimite prin posta sau online cu semnatura electronica sau puteti imputernici un avocat sa radieze PFA-ul, daca nu va descurcati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere verificare disponibilitate firma &rezervare denumire firma vladut28 vladut28 Buna ziua, Trebe sa infiintez un SRL. Am gasit pe net model de cerere care trebe dus la registrul comertului la sediu. Dar am gasit aici ca s-ar putea face ... (vezi toată discuția)
Intrebare decont si plata tva pfa cristi100 cristi100 Buna ziua, as dori sa ma lamuresc cu cateva lucruri deoarece este primul trimestru al meu ca PFA la norma de venit platitor de TVA si din cat am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Inchidere pfa GOG STELIAN GOG STELIAN La inchiderea PFA este obligatoriu plata impozitelor catre finante sau acestea se pot plati si dupa inchidere (vezi toată discuția)