avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Care este procedura pentru infiintarea unei edituri?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Care este procedura pentru infiintarea unei edituri?

Ma poate ajuta cineva? Ma intereseaza care este procedura pentru infiintarea unei edituri de carti pentru copii?
Ultima modificare: Marți, 8 Martie 2022
roman.chereji, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:00, 8 Martie 2022
mai intai infiintati o firma cu acest obiect de activitate. apoi angajati un manager de proiect care se pricepe la acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma intereseaza care este procedura pentru infiintarea unei edituri roman.chereji roman.chereji Ma poate ajuta cineva? Ma intereseaza care este procedura pentru infiintarea unei edituri de carti pentru copii? (vezi toată discuția)
Sfaturi infiintare societate de consultanta in management si afaceri Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Ma gandesc sa infiintez si eu o SC dar nu stiu ce specializari imi trebuie pentru a lucra in domeniul consultantei... Din cate am inteles ... (vezi toată discuția)
Am depus actele pt înființarea unei edituri Delianeculceneculce Delianeculceneculce Bună ziua, am depus actele pt înființarea unei edituri și am specificat ca doresc sa vând și cărțile altor edituri, cărți pe care le preiau în ... (vezi toată discuția)