avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Ma intereseaza care este procedura pentru INFIINTAREA ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Ma intereseaza care este procedura pentru INFIINTAREA UNEI EDITURI

Ma poate ajuta cineva? Ma intereseaza care este procedura pentru infiintarea unei edituri de carti pentru copii?

Alte discuții în legătură

Care este procedura pentru infiintarea unei edituri? roman.chereji roman.chereji Ma poate ajuta cineva? Ma intereseaza care este procedura pentru infiintarea unei edituri de carti pentru copii? (vezi toată discuția)
Am depus actele pt înființarea unei edituri Delianeculceneculce Delianeculceneculce Bună ziua, am depus actele pt înființarea unei edituri și am specificat ca doresc sa vând și cărțile altor edituri, cărți pe care le preiau în ... (vezi toată discuția)
Formalitati autorizare editura stiintifica Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Ma intereseaza daca stie cineva care sunt formalitatile pentru autorizarea unei edituri stiintifice (juridica, economica, etc). am inteles ca nu orice editura ... (vezi toată discuția)