avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am ramas fara talon la masina si nu doresc sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am ramas fara talon la masina si nu doresc sa investesc in reparatii. ...

Am ramas fara talon la masina si nu doresc sa investesc in reparatii. Cum o pot scoate de la financiar? Ce acte imi sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:35, 9 Martie 2022
intai o radiati din circulatie, dand-o la casat sau dezmembrati sau vindeti fierul si apoi o scoateti de la fisc.
Predati vehiculul la centru specializat solicitati document legal ,in baza caruia radiati vehiculul la autoritatea fiscala si la politia rutiera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere definitiva din circulatie a unui auto valiispas valiispas Pot radia definitiv din circ. o masina vanduta in 2012 cu Cvc si cu mentionarea cumparatorului in talon? Mentionez ca noul proprietar nu a inmatriculat-o in ... (vezi toată discuția)
Scoaterea autovehiculului de la impozit Gheorma Gheorma Am avut o masina care am duso la fier vechi dar nu am luat nici o chitanta de acolo pe ia. Cum pot sa o scot de la impozit? sunt la zi cu impozitul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez autovehicul fara batai de cap(cu talon retinut) nemespetrica nemespetrica Buna Ziua, As dori sa stiu si eu cum sa procedez ca sa pot scoate de la taxe si impozite masina pe care nu o mai folosesc, am fost la primarie si ma trimit la ... (vezi toată discuția)