avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna ziua . Pe internet nu am gasit vreun raspuns clar ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna ziua . Pe internet nu am gasit vreun raspuns clar , asa ...

Buna ziua . Pe internet nu am gasit vreun raspuns clar , asa ca m-am gandit sa apelez la acest site . Vreau sa stiu daca legea noua legata de mobilizarea populatiei in caz de razboi etc. va fi dezbatuta public . Rog sa ma iertati pentru aceasta intrebare . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: VasiLiescu , utilizator 15:56, 9 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest moment nu exista un astfel de proiect de lege pus in dezbatere publica. Circula doar vorbe pe la tv si prin presa scrisa.
Vă mulțumesc pentru răspuns!

POPA GHEORGHE a scris:

In acest moment nu exista un astfel de proiect de lege pus in dezbatere publica. Circula doar vorbe pe la tv si prin presa scrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Publicare date personale pe internet Luu Luu Buna ziua. Am o intrebare. Am comandat de la cineva de pe Internet cateva produse (imbracaminte). Mi-a trimis coletul prin posta, ramburs,dar mi-a luat mai ... (vezi toată discuția)
Acordul persoanelor fizice pentru aparitiile radio/tv/presa scrisa georgianabutan86 georgianabutan86 Buna ziua, Imi puteti spune unde pot gasi un text de lege din care sa rezulte in ce conditii isi poate da sau nu acordul o persoana fizica (de peste 18 ... (vezi toată discuția)
Art 55 constituția româniei prevede apărarea țării persoanele ... Magie1 Magie1 Art 55 Constituția României prevede apărarea țării persoanele de 20-35 poate fii incorporate. Eu am făcut armata am 38 ani pe livret scrie să mă ... (vezi toată discuția)