avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca perioada de proba este mentionata ca fiind \" 30 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca perioada de proba este mentionata ca fiind " 30 de zile ...

Daca perioada de proba este mentionata ca fiind " 30 de zile lucratoare" asta inseamna de luni pana vineri desi eu nu am participat, daca am fost absenta motivat de exemplu cand ma intorc la munca sunt inca in perioada de proba?
Cel mai recent răspuns: B.Ionela , utilizator 13:06, 11 Martie 2022
Aveti contract pe perioada determinata?
Perioada de proba curge chiar daca sunteti la munca sau absentati
Dacă ați absentat, vi s-a suspendat c.i.m. pentru absente nemotivate?
Da contractul este pe perioada determinata. Multumesc!
Nu, absentele sunt motivate, deci nu a fost nici o problema.
Atunci acelea întră in calculul zilelor perioadei de proba.
Ultima modificare: Vineri, 11 Martie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Perioada de proba ContSters218796 ContSters218796 buna ziua! recent m-am angajat la un magazin pe functia de agent vanzari. la data semnarii contractului am observat ca in acesta nu este prevazuta si o ... (vezi toată discuția)
Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)
Despre absente nemotivate.cum spefic in r.i. si ccm ? mary2015 mary2015 Buna dimineata ! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situtie, legata de absentele nemotivate ale salariatilor si posibila suspendare a CIM. Vreau sa ... (vezi toată discuția)