avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Despre redirecționare 20% impozit pe venitul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Despre redirecționare 20% impozit pe venitul microîntreprinderilor.

Despre redirecționare 20% impozit pe venitul microîntreprinderilor.
Buna ziua, știm ca se poate redirecționa 20% din impozitul datorat trimestrial către entități non profit, dar as vrea sa va întreb daca se poate achita o suma ,înainte de a ști care este cuantumul impozitului si a se deduce ulterior ,la fiecare trimestru, cota parte din plata făcută. Referitor la declarația 107 , se depune pentru valoarea dedusa la trimestru respectiv?
Mulțumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 15:13, 25 Mai 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
se poate plati o suma anticipat insa se va deduce din impozitul la trimestru doar 20% din acesta , diferenta daca s-a achitat mai mult nu se deduce din impozit si nici nu se poate reporta pentru trimestrul urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug nr. 25/2018 , art 56 Romica Dinca Romica Dinca Buna ziua! Am o scoala de fotbal pentru copii. As dori sa mi spuneti, va rog, daca eu ca si entitate nonprofit pot beneficia de aceasta ordonanta, si implicit ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare microintreprindere prest prest Buna ziua Cum se poate face sponsorizarea in cadrul microintreprinderilor? Suma de 20%din impozit se calculeaza pt.fiecare trimestru si trebuie virata ... (vezi toată discuția)
Stire noua - impozit microintreprinderi Ana Muntianu Ana Muntianu Proiect de ordonanta de urgenta: Introducerea impozitului minim obligatoriu pentru microintreprinderi de E.M. HotNews.ro Vineri, 3 aprilie 2009, 13:03 ... (vezi toată discuția)