Am urmatoarea speta: am inchiriat un apartament cu contract inregistrat la circa financiara pentru care am platit impozit pe venit anual. Dupa un an de la inceperea contractului, la rugamintea chiriasului am fost la politia de sector si mi-am dat acordul pentru a-si face buletin de Bucuresti. Nu mi s-a cerut decat buletinul, fara carte funciara. Si-a facut buletin de Bucuresti, valabil 10 ani pe adresa mea. Dupa inca un an, intrucat a inregistrat restante mari la intretinere, am reziliat contractul. Semnat PV de incheiere contract si chiriasul a parasit apartamentul. Intrebare: ce probleme pot avea daca vreau sa vand apartamentul. Multumesc
Despicati firul in 4 fara motiv ,faptul ca fostul chirias are mutatie,viza flotant sau ce are in ap dvs nu i confera nici un drept si nu constituie un impediment pt viitorul proprietar.
Chirias
Liana21
Va rog sa-mi spuneti, daca un chirias care a locuit intr-un apartament inchiriat mai mult de doi ani are dreptul sa solicite proprietarului sa faca demersurile ... (vezi toată discuția)